Wij zijn gesloten op 01/05 en van 09/05 t.e.m. 12/05.

Afwerking bijgebouw: van de basics tot het neusje van de zalm

Terug naar Nieuwsoverzicht
15 november 2018

Of je bijgebouw nu als buitenkantoor of bergruimte moet dienen, wij kunnen het afwerken in de mate dat jij wilt. De afwerking van bijgebouwen gaat van de basics tot het neusje van de zalm. We stellen je de mogelijkheden kort voor.

Van vloer tot muur

Een mooi bijgebouw start met de juiste vloer. Je kan bijvoorbeeld gewoon een betonnen gietvloer willen. Of heb je het toch graag specialer, met een keramische tegel bijvoorbeeld? Dat kan perfect.

En aan welke ramen had je gedacht? We zorgen niet alleen voor standaardramen maar gaan een stap verder. Een volledige wand met grote schuiframen? Het geeft jouw bijgebouw een unieke toets.

Ook je muren werken we af naargelang jouw voorkeuren. Behoud je liever de houten planken aan de binnenkant of wil je er toch gipskarton tegen? De keuze is aan jou.

Snufjes

Heb je elektriciteit nodig in je bijgebouw? Dan zorgen wij voor de elektrische aansluitingen. Kan je gezellig en ongelimiteerd op je smartphone scrollen langs het zwembad. En als je graag ’s avonds in en rond je bijgebouw vertoeft, dan installeren we er verlichting. Denk maar aan buitenlampen met sensor of geïntegreerde ledverlichting.

Bij ons dus niet alleen basis bijgebouwen maar ook unieke projecten op maat, volledig naar jouw wensen. Want de afwerkingsmogelijkheden zijn duidelijk eindeloos. Spring dus gerust eens binnen in onze toonzaal of contacteer ons, we helpen je graag verder.