B-fix Black-One: onzichtbaar én onmisbaar voor elke terrasplaatser

Terug naar Nieuwsoverzicht
28 februari 2019

Amper vier centimeter groot, maar tot grootse dingen in staat. Met het B-fix Black-One bevestigingssysteem plaats je sneller dan ooit een stevig en strak ogend terras. Onopvallend, maar onmisbaar: net dankzij zijn zwarte kleur krijgt jouw houten terras de onverdeelde aandacht.

Of je nu bescheiden klusser of ervaren tuinaannemer bent: niets is zo kostbaar als tijd. Net daarom hebben we bij Claeys Houtconstructies de B-fix Black-One in ons assortiment opgenomen. Het idee achter de B-fix is even simpel als geniaal: de vorm en uitwerking van het systeem laten toe om tot wel 40% sneller te werken.

Hoe werkt de B-fix Black-One?

De B-fix Black-One is een zwartkleurig U-vormig plaatje uit roestvrijstaal, met twee “vleugels”. De bodem van het plaatje bevestig je met zelfborende schroeven in de onderbalken. De terrasplanken schuif je één per één over de vleugels. Het systeem houdt rekening met het zogenaamde veereffect en is dus bestand tegen krimpen en uitzetten onder invloed van veranderende temperaturen en luchtvochtigheid.

DOWNLOAD DE FOLDER

Uit het zicht

Naast de eenvoudige montage blinkt de B-fix Black-One ook uit in … onopvallendheid. Waar het bevestigingssysteem in de meeste gevallen nog altijd zichtbaar is doorheen de terrasplanken, ligt de nadruk nu helemaal op je afwerking. Het resultaat is een ongezien strak terras.

Hout of composiet?

Nieuwsgierig naar wat B-fix voor jou kan betekenen? Bij Claeys Houtconstructies bieden we drie soorten terrasplanken waarop je de Black-One kan toepassen: padoek, ipé en composiet (in antraciet of donkerbruin), telkens met een breedte van 14 cm. Deze combineer je met hardhouten onderkepers van 40 x 60 mm of 45 x 90 mm. Al onze materialen blinken uit in duurzaamheid en doorstaan moeiteloos de jaren en de weersomstandigheden.

Raad op maat

Hoeveel terrasplanken en hoeveel bevestigingsplaatjes heb je nodig? Bij Claeys Houtconstructies kan je niet alleen terecht voor je bestelling, wij staan je ook bij met ons advies en onze ervaring.

Klaar om aan de slag te gaan? Spring dan zeker eens binnen of neem alvast contact op voor meer info.