Wij zijn gesloten op 01/05 en van 09/05 t.e.m. 12/05.

B-fix Black-One: onzichtbaar én onmisbaar voor elke terrasplaatser

Terug naar Nieuwsoverzicht
28 februari 2019

Amper vier centimeter groot, maar tot grootse dingen in staat. Met het B-fix Black-One bevestigingssysteem plaats je sneller dan ooit een stevig en strak ogend terras in ipé of padoek. Onopvallend, maar onmisbaar!

Of je nu een bescheiden klusser of ervaren tuinaannemer bent: niets is zo kostbaar als tijd. Net daarom hebben we bij Claeys Houtconstructies de B-fix Black-One in ons assortiment opgenomen. Het idee achter de B-fix is even simpel als geniaal: de vorm en uitwerking van het systeem laten toe om tot wel 40% sneller te werken.

 

Hoe werkt de B-fix Black-One?

De B-fix Black-One is een zwartkleurig U-vormig plaatje uit roestvrijstaal, met twee “vleugels”. De bodem van het plaatje bevestig je met zelfborende schroeven in de onderbalken. De terrasplanken schuif je één per één over de vleugels. Het systeem houdt rekening met het zogenaamde veereffect en is dus bestand tegen krimpen en uitzetten onder invloed van veranderende temperaturen en luchtvochtigheid.

DOWNLOAD DE FOLDER

 

Kies voor ipé of padoek

Nieuwsgierig naar wat B-fix voor jou kan betekenen? Je kan Black-One toepassen op terrasplanken in padoek en ipé voor een modern maar warm resultaat. Ook composiet behoort tot de mogelijkheden. De terrasplanken dienen 14 cm breed te zijn. Deze combineer je met hardhouten onderkepers van 40 x 60 mm of 45 x 90 mm. Al onze materialen blinken uit in duurzaamheid en doorstaan moeiteloos de jaren en de weersomstandigheden.


Warning: Undefined variable $image in /customers/a/2/0/claeys-houtconstructies.be/httpd.www/wp-content/themes/expl-theme/single-nieuws.php on line 45

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/a/2/0/claeys-houtconstructies.be/httpd.www/wp-content/themes/expl-theme/single-nieuws.php on line 45

Uit het zicht

Naast de eenvoudige montage blinkt de B-fix Black-One ook uit in … onopvallendheid. Waar het bevestigingssysteem in de meeste gevallen nog altijd zichtbaar is doorheen de terrasplanken, ligt de nadruk nu helemaal op je afwerking. Het resultaat is een ongezien strak terras.

 

Raad op maat

Hoeveel terrasplanken en hoeveel bevestigingsplaatjes heb je nodig? Bij Claeys Houtconstructies kan je niet alleen terecht voor je bestelling, wij staan je ook bij met ons advies en onze ervaring. Bovendien leveren we je materiaal aan huis.

Klaar om aan de slag te gaan? Neem contact op voor meer info.