Tijdens het bouwverlof zijn wij geopend. Ons jaarlijks verlof is van 02/08 t.e.m. 19/08.

Constructiehout: de juiste basis voor elke houtconstructie

Terug naar Nieuwsoverzicht
21 september 2018

Wie zelf aan de slag wilt gaan en zijn eigen terras, tuinhuis of andere houtconstructie wilt bouwen, kan niet zonder een goede basis. En een goede basis, die start met goed constructiehout. Wij leggen je de basics graag even uit!

Wat?

Het antwoord hierop is simpel: constructiehout is hout dat je gebruikt als basis voor al je houtconstructies. Je hebt het in verschillende afmetingen, diktes en breedtes en bij ons zowel als onbehandeld of geïmpregneerd hout. Al is geïmpregneerd hout wel duurzamer en net iets meer aan te raden. Of je nu kepers voor een nieuwe wand, CLS- of SLS-bruggen voor je dak of spanten nodig hebt, het valt allemaal onder de gemeenschappelijke noemer constructiehout.

In pakket of plank per plank

We hebben de verschillende afmetingen en soorten constructiehout altijd op stock liggen, zodat je na een bezoek aan onze houthandel meteen aan de slag kan. Ofwel kies je voor een door ons samengesteld bouwpakket, voor bijvoorbeeld een standaard tuinhuis. Ofwel koop je gewoon het aantal stuks dat jij nodig hebt voor je eigen creatie. Goed nieuws: ook voor zaken zoals scharnieren en schroeven, kan je bij ons terecht.

Voor wie is constructiehout?

Het is voor iedereen mogelijk om bij ons zijn constructiehout aan tekopen. Of je nu een doe-het-zelver bent of een zelfstandige tuinaanlegger. Heb je een groot aantal stuks constructiehout nodig, dan is dat geen probleem. Doordat we een snelle toevoer hebben van constructiehout, geraakt onze stock nooit uitgeput.

Ga zelf meteen aan de slag

Voel je het al kriebelen om zelf aan de slag te gaan? Kom dan gerust even langs of contacteer ons voor meer informatie en hulp. Of je nu een bouwpakket wilt of volledig van nul wilt beginnen, we helpen je graag verder en voorzien je meteen van al het nodige constructiehout.