Wij zijn gesloten op 01/05 en van 09/05 t.e.m. 12/05.

Daarom moet je kiezen voor ipé hardhout

Ken jij ipé hardhout al? Deze houtsoort is een nieuwkomer in onze houthandel en is een absolute must-know voor iedereen die met een nieuw tuinproject wil starten. Zeker voor houten terrassen is ipé een geweldige keuze.

Waarom je moet kiezen voor ipé hardhout? Wij geven je 3 redenen:


Warning: Undefined variable $image in /customers/a/2/0/claeys-houtconstructies.be/httpd.www/wp-content/themes/expl-theme/single-nieuws.php on line 45

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/a/2/0/claeys-houtconstructies.be/httpd.www/wp-content/themes/expl-theme/single-nieuws.php on line 45

Op en top duurzaam

Ipéhout is een tropische hardhoutsoort met duurzaamheidsklasse 1, de hoogst mogelijke klasse die houtsoorten kunnen behalen. Die duurzaamheidsklasse is je garantie op een lange levensduur en hout dat tegen een stootje (of fikse regenbui) kan. Met andere woorden: met ipé zit je jarenlang goed.

 

Mooier met de jaren

Ipéhout is in het begin bruinachtig van kleur, maar zonder speciale behandeling zal het hout al snel vergrijzen. Net zoals alle andere houtsoorten, trouwens. Maar wat vergrijst ipé hardhout prachtig! De overgang van bruin naar grijs is subtiel en de vergrijzing gebeurt mooi egaal. Zo blijft je hout steeds mooi, ook tijdens het vergrijzingsproces. Met weinig onderhoud behoud je jouw prachtige houten planken doorheen de jaren.

 

Standvastig en robuust

Tropisch hardhout. Met bewust de nadruk op hard, want ipé is ontzettend vormvast. Daardoor is het geschikt buitenhout dat slecht weer en andere externe factoren moeiteloos trotseert, zonder erg te vervormen. Die vormvastheid maakt ook dat ipé zo populair en geschikt is voor houten terrassen.

 

Kom ons ipé hardhout ontdekken

Onze voorraad ipé hardhout ligt op jullie te wachten, klaar om je tuin een upgrade te geven en ‘m klaar te stomen voor een warme zomer.

Bestel nu al de nodige hoeveelheden of kom langs in onze houthandel om deze houtsoort in levenden lijve te ontdekken. Check onze online catalogus voor een duidelijk overzicht van al onze producten.

Wens je in tussentijd thuis meer informatie te ontvangen of heb je vragen? Contacteer ons telefonisch of via onze invulformulier en wij helpen je graag verder.