Wij zijn gesloten op 01/05 en van 09/05 t.e.m. 12/05.

Modern bijgebouw op maat voor multifunctioneel gebruik

Wat startte met het idee van een tuinkantoor, groeide uit tot een multifunctioneel modern bijgebouw met bureau, zitruimte en kitchenette. En dat in een strak Scandinavisch design. Kijk mee binnen!

 

De eigenaars van dit modern bijgebouw wisten goed wat ze wilden: ze hadden een soortgelijk ontwerp en enkele foto’s ter inspiratie mee. We maakten er zelf een eigen ontwerp op maat van, selecteerden samen met de klant de juiste combinatie van materialen en finetuneden met de nodige accenten.

 

‘Zwevende’ constructie

Het bijgebouw is grotendeels opgetrokken uit thermo ayous triple hout in verticaal latwerk. Onderaan is het bijgebouw afgewerkt met een brede, zwarte strook waardoor de volledige constructie als het ware lijkt te ‘zweven’. De ramen werkten we af in het zwart, met uitspringende profielen. De glazen schuifwanden aan de voor- en aan de zijkant van het bijgebouw, zorgen dat ook vanbinnen de voeling met het buitenleven behouden blijft.

Wij bouwden zelf de volledige constructie, waarna de klant op zijn beurt voor de elektriciteit, afvoer en vloer zorgde. Wij namen vervolgens de binnenafwerking weer voor onze rekening. Daar zie je duidelijk drie functies terugkomen: een kantoorhoek, zitruimte en kitchenette. En dat allemaal in één overzichtelijke ruimte.

Ook aangenaam in hoogzomer

Om het ook in de zomer aangenaam koel te houden in het bijgebouw, plaatste de klant ook zelf een airco-unit. Ze kozen voor een compacte module zonder buitenunit, waardoor de esthetiek van het bijgebouw niet in het gedrang komt.

 

Totaalplaatje klopt

Het bijgebouw past perfect in de moderne tuin en grenst aan een open terras. Langs achteren sluit het aan op een nieuwe houten tuinafsluiting, die wij ook plaatsten.

Extra ruimte creëren?

We bouwen graag voor jou een modern bijgebouw. Maak nu een afspraak, vertel ons hoe je ideale extra ruimte eruitziet en wij werken graag de plannen voor je uit.