Wij zijn gesloten op 01/05 en van 09/05 t.e.m. 12/05.

Modern poolhouse in het groen, uit mix van materialen

Een zwembad brengt je tuin naar een hoger niveau, een modern poolhouse met overdekt terras doet daar nog een schepje bovenop. Hier is het niet alleen fijn vertoeven op warme zomerdagen, maar ook wanneer het ‘s avonds frisser wordt.

 

Toen we de vraag kregen om een modern poolhouse uit te werken dat volledig past bij de omgeving, zetten we ruwe schetsen om in 3D-renders. We maakten foto’s van de tuin en tekenden in 3D hoe het poolhouse hierin zou passen. Na goedkeuring gingen we aan de slag.

 

Technisch vanbinnen, esthetisch vanbuiten

De gesloten ruimte is een houtskeletbouw in metselwerk dat fungeert als technische ruimte. Hierin staan de zwembadinstallatie, elektriciteitskast en is er nog ruimte voor een beregeningssysteem van de tuin.

Het overdekte terras heeft een zwevend dak dat doorloopt boven de gesloten technische ruimte. In het plafond van het terras zijn heatstrips met infraroodverwarming ingewerkt. Zo is het ook ’s avonds of op frissere avonden aangenaam op het terras.

Aan de voor- en zijkant van het modern poolhouse plaatsen we spijlen uit afromosia hout dicht naast elkaar, als esthetisch accent. ’s Avonds zorgt grondspots hieronder voor een mooi lichtspel.

Ingebed in groene omgeving

Het moderne poolhouse ligt volledig in het groen en onze klant wilde ook maximaal genieten van dat groen. We plaatsten daarom geen achterwand, maar laten de haag als natuurlijke wand fungeren.

Mix van materialen

Metselwerk uit dezelfde baksteen als de hoofdwoning, een zwart zwevend dak en afromosia hout voor de steunpilaren en spijlen. Die mix van materialen zorgt voor een modern en uniek eindresultaat dat midden in het groen volledig tot zijn recht komt.

Je eigen modern poolhouse op maat?

We gaan met plezier voor je aan de slag. Maak nu een afspraak, vertel ons hoe je ideale poolhouse eruitziet en wij werken graag de plannen voor je uit.