Wij zijn gesloten op 01/05 en van 09/05 t.e.m. 12/05.

Poolhouse in modern design met fenomenaal uitzicht

Een zwembad met fenomenaal uitzicht naar een nog hoger niveau tillen? We slaagden erin met een poolhouse in modern design en een strakke afsluiting voor extra privacy.

 

Onze klant gaf ons carte blanche voor deze realisatie. Het belangrijkste was de nodige privacy en een moderne stijl rond het zwembad.

 

Grote glaspartijen verlengen het buitenseizoen

Kenmerkend voor het poolhouse zijn de grote glazen schuifwanden. Het glas loopt door tot op de grond, met de schuifrails subtiel weggewerkt. Bij mooi weer schuif je de ramen volledig open, bij regen of wind sluit je de ruimte gemakkelijk af. De ideale manier om het buitenseizoen te verlengen.

Ook de heatstrips, ingewerkt in het plafond, maken dat het hier op koudere dagen aangenaam vertoeven is.

Accenten van hout, zwart en wit

We combineerden in het poolhouse vooral wit, zwart en houtkleuren. Dat zie je niet alleen vanbuiten, maar ook in het interieur met een houten toog, witte muren en zwarte lichtarmaturen. Al is de absolute eyecatcher hier de stenen achterwand van Stoneable. Deze drie panelen van 1m20 op 2m40 vormen een opvallend, strak geheel.

Breed zicht, weinig inkijk

Achter de tuin liggen vele weiden en een natuurgebied, waarop je een prachtig uitzicht hebt vanuit het poolhouse en zwembad. Omdat de weg naar die weiden langs de tuin loopt, plaatsen we aan de zijkant een afsluiting uit thermo ayous triple gevelbekleding. Die lieten we doorlopen in de gevel van het poolhouse en in de toog. Thermo ayous vormt als het ware de rode draad doorheen het volledige project.

Poolhouse in modern design, ook in jouw tuin?

We waren iets meer dan een week ter plaatse bezig aan de opbouw. Om alles vlot te laten verlopen, overlegden we met de zwembadbouwer en andere onderaannemers. Het eindresultaat: een vlot project dat er tot in het detail goed uitziet.

Ook op zoek naar een poolhouse of bijgebouw dat perfect past in je tuin? We werken het graag voor je uit. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.