Tijdens het bouwverlof zijn wij geopend. Ons jaarlijks verlof is van 02/08 t.e.m. 19/08.

Poolhouse op maat: geniet langer van het buitengevoel

Terug naar Nieuwsoverzicht
29 september 2022

De herfst staat vaak gelijk aan binnen blijven en niet aan genieten van je tuin. Tenzij je voor een poolhouse op maat gaat. Dan hou je dat buitengevoel nog iets langer vast, terwijl je lekker warm en droog zit.

Onze klant wist hier heel goed wat hij wilde: een strak en modern poolhouse. Dus bouwden wij er een waarbij we de natuurlijke kleur van hout combineerden met wit en zwart.

  • Houtsoort: Thermo Ayous, als Triple gevelbekleding
  • Voor het wit: Tricoya, dat we lakten voor een zo strak mogelijk effect

 

Er zijn nog een aantal elementen die deze poolhouse uniek maken:

1. Glazen schuifwanden

Een van dé grote meerwaardes aan deze poolhouse op maat – en zeker dit seizoen – zijn de glazen schuifwanden. Zo geniet je ook bij koud weer van het buitengevoel en toch zit je uit de wind terwijl je de ruimte zelfs extra kunt verwarmen.

2. Combinatie binnen-buiten

Nog een meerwaarde: het feit dat binnen en buiten gecombineerd worden. Binnen in de poolhouse is er een zitruimte, maar buiten voor het gebouw staat ook een loungeset en een grote tafel. Wat maakt dat binnen en buiten in elkaar doorlopen.

3. Toogelement

Bij ons kan je steeds terecht voor een totaalconcept. Zo kunnen we ook meubilair voorzien, zoals het toogelement hier. Een echte eyecatcher in deze poolhouse.

4. Poolhouse op maat met een uniek uitzicht

Deze constructie bevat verschillende speciale toetsen die het project uniek maken. Het concept op zichzelf is al speciaal. En dan vooral de locatie: het gebouw staat centraal achter het zwembad. Je kijkt dus vanuit de woning over het zwembad heen recht naar de poolhouse en zelfs tot ín de poolhouse. Een heel mooi geheel.

Ook graag het hele jaar door een buitengevoel dankzij een poolhouse op maat?

Contacteer ons voor meer informatie of een eerste ontwerp. We helpen je graag verder!