Wij zijn gesloten van maandag 01/04 tot en met zondag 07/04. Fijne Pasen!

Poortscharnieren: het zit ‘m in de details

Terug naar Nieuwsoverzicht
21 september 2018

Ben je een handige harry die een tuinhuis van scratch opbouwt of een tuinafsluiting met poort en hekje in elkaar timmert? Dan hebben we een leuk weetje voor je: bij ons vind je alles dat je hiervoor nodig hebt. Ja, écht alles. Van poortscharnieren tot schroeven.

Poortscharnieren: veel opties

Wie poortscharnieren nodig heeft, vindt bij ons een uitgebreide keuze. Bijvoorbeeld tussen standaard- en regelbare poortscharnieren, die je bij ons in praktisch alle prijsklassen en groottes vindt. Qua materiaal heb je dan weer de keuze tussen inox, zwartgelakt staal, gegalvaniseerd of smeedwerk.

De prijzen van poortscharnieren zijn uiteenlopend en variëren van €3 tot €70 euro. Die prijzen zijn afhankelijk van de functie van de poortscharnieren, de grootte en de duurzaamheid. Inox is het duurste materiaal, maar ook wel het degelijkste. Aan jou om de afweging te maken wat aan jouw eisen voldoet. Al helpen we je hier uiteraard graag mee.

Een breed gamma

Als je zelf in de tuin aan de slag wilt, kan je een beroep doen op onze bouwpakketten, die we zorgvuldig voor je samenstelde. Maar je kan ook perfect alle producten apart kopen. Met een boodschappenlijstje als…

  • 20 bruggen
  • 10 klikplanken
  • Schroeven
  • 4 poortscharnieren
  • 1 zak snelbeton

En wij zorgen ervoor! Want wij hebben een heel breed gamma voor jou ter beschikking staan. Je hoeft dus niet eerst een hele dag rond te rijden om al je gerief te verzamelen. Om dan pas écht aan de slag te kunnen met je tuinhoutconstructie. Je vindt hier alles onder één dak.

Poortscharnieren en andere extra’s? Wij zijn je onestopshop.

Alles voor je volgende tuinproject op één plek kopen, dat is niet alleen handig en tijdbesparend, maar geeft je ook sneller een zicht op de eindprijs. Toch niet helemaal zeker dat we een bepaald iets niet aanbieden? Contacteer ons vooraf eventjes of spring binnen in onze houthandel. Dan tonen wij je meteen dat we alles in huis hebben.