Wij zijn gesloten op 01/05 en van 09/05 t.e.m. 12/05.

7 redenen om te kiezen voor Thermo Ayous gevelbekleding

Terug naar Nieuwsoverzicht
02 november 2020

Heel wat houtsoorten zijn perfect voor je volgende tuinproject. Een absolute topper is Thermo Ayous gevelbekleding. Prachtig in elke omgeving en een must om de volgende 7 redenen:


Warning: Undefined variable $image in /customers/a/2/0/claeys-houtconstructies.be/httpd.www/wp-content/themes/expl-theme/single-nieuws.php on line 45

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/a/2/0/claeys-houtconstructies.be/httpd.www/wp-content/themes/expl-theme/single-nieuws.php on line 45

Duurzaam

Thermo Ayous gevelbekleding heeft een duurzaamheidsklasse van 1 à 2. Daarmee behoort het tot de toppers op het vlak van duurzaamheid. Thermo Ayous is hoogkwalitatief hout dat de tand des tijds goed kan doorstaan.

 

Verschillende profielen

Thermo Ayous als gevelbekleding voor je tuinhuis, carport, overdekt terras…? Dan kan je kiezen uit verschillende types profielen: klikplanken, sidings, triples en 3D-profielen. Hiermee beschikt Thermo Ayous over het grootste aanbod binnen de thermische houtsoorten.

Vormvast en stabiel

Ongetwijfeld het sterkste punt van Thermo Ayous gevelbekleding. De houtsoort is ontzettend vormvast. Daardoor is het hout heel stabiel en bestand tegen vervorming door bv. weersomstandigheden.

 

Mooie verkleuring

Smaken verschillen, maar veel van onze klanten beamen dat Thermo Ayous prachtig verkleurt. Van donkerbruin naar een warme grijze kleur.

Wil je de oorspronkelijk kleur behouden? Smeer het hout dan jaarlijks in met hardhoutolie – verkrijgbaar in onze houthandel.

 

Weinig onderhoud

In principe heb je geen onderhoud aan deze houtsoort, tenzij je de kleur wil behouden (zoals hierboven vermeld staat). Het hout egaler en mooier laten vergrijzen, dat doe je door het jaarlijks met Wood-S in te smeren.

 

Egale structuur

Thermo Ayous kenmerkt zich door zijn egale structuur. In vergelijking met Thermowood, een andere thermische houtsoort, vind je bij Thermo Ayous geen wieren of knopen in de houtstructuur.

(Foto links: Thermo Ayous; foto rechts: Thermowood)

Thermo ayous gevelbekleding: geschikt voor élk tuinproject

Als houtexperts zijn wij grote fan van Thermo Ayous. Ben jij ook verkocht? Bestel dan nu je lading Thermo Ayous-gevelbekleding voor je volgende tuinproject. Onze houthandel is nog steeds geopend!

Graag eerst nog wat meer informatie? Contacteer ons online. Wij staan voor je klaar!