Wij zijn gesloten op 01/05 en van 09/05 t.e.m. 12/05.

Tuinhuis op maat: maak wat jij wilt

Op zoek naar een tuinhuis dat perfect in je tuin past? Een tuinhuis op maat is dan de beste optie. Hier bij Claeys Houtconstructies zijn tuinhuizen op maat dagelijkse kost. En dat hoeft niet altijd veel duurder te zijn. Hoe dat komt, en hoe wij te werk gaan, leggen we je graag uit!


Warning: Undefined variable $image in /customers/a/2/0/claeys-houtconstructies.be/httpd.www/wp-content/themes/expl-theme/single-nieuws.php on line 45

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/a/2/0/claeys-houtconstructies.be/httpd.www/wp-content/themes/expl-theme/single-nieuws.php on line 45

Van standaard naar tuinhuis op maat

Je vindt in onze toonzaal een zevental standaard tuinhuizen. Is één hiervan echt je ding? Uiteraard kan je de standaard tuinhuizen in een bouwpakket aanschaffen, of door ons team laten plaatsen. Gemakkelijk en snel!

Zag je in onze toonzaal wel leuke dingen, maar wil je iets aanpassen aan de tentoongestelde modellen? Een andere houtsoort, een dubbele deur, isolatie, andere afmetingen… Dat kan perfect! Van deurklink tot het dak: hier personaliseer je alles en maak je jouw eigen tuinhuis op maat.

Een stap verder

Maar daar stopt het niet. We ontwerpen ook compleet nieuwe tuinhuizen, aan de hand van een schetsje of een foto die je op Pinterest tegenkwam. Vaak kom je online mooie tuinhuizen tegen, maar zijn ze te duur. Wij gaan op zoek naar een even mooi alternatief voor een meer haalbare prijs.

Want geloof ons: een tuinhuis op maat hoeft echt niet veel duurder te zijn. Toch niet bij ons. Dat komt omdat we onze eigen houthandel hebben en alles zelf kunnen maken. We kunnen twintig keer hetzelfde tuinhuis maken, of even goed twintig keer iets anders. Bij ons vind je geen grote catalogus vol tuinhuizen. Hier kies je altijd voor een tuinhuis op maat.

Hoe ziet jouw tuinhuis op maat eruit?

Heb jij je ideale tuinhuis al voor ogen? In onze houthandel helpen we je met het samenstellen van het juiste bouwpakket. Weet dat wij momenteel enkel aan huis leveren. Contacteer ons online of telefonisch (011 59 16 46) en wij helpen je graag verder. Veel bouwplezier!