Wij zijn gesloten van maandag 01/04 tot en met zondag 07/04. Fijne Pasen!

Claeys zoekt schrijnwerkers!

Terug naar Nieuwsoverzicht
26 september 2019

Claeys Houtconstructies breidt uit en is op zoek naar nieuw volk. Ben je een schrijnwerker, ervaren in houtconstructies, en op zoek naar een toffe werkplek? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Wie is Claeys?

Met Claeys Tuinhoutconstructies bevinden we ons in Stevoort, op een boogscheut van Hasselt. Naast een houthandel, waar handige harry’s hun eigen hout aanschaffen of bouwpakketten laten samenstellen, beschikken we over een eigen atelier waar we poolhouses, tuinhuizen, bijgebouwen, terrassen… op maat maken.

 

Dit zoeken wij

We willen onze klanten nog beter ondersteunen, nog beter werk leveren, en breiden daarom ons team uit. Specifiek zijn we op zoek naar schrijnwerkers, gespecialiseerd in hout. Je volgde een relevante opleiding en/of deed al ervaring op in een soortgelijke functie.

 

Dit mag je verwachten

We zeiden het al: we zijn gespecialiseerd in tuinhoutconstructies. Dat is een breed gegeven en zorgt voor een gevarieerde daginvulling. Nu eens werk je aan een modern poolhouse, dan vervaardig je een rustieke houten poort. Je werkt steeds met kwalitatieve materialen en bent omringd door ervaren collega’s.

Je komt terecht in een gezellig en familiaal team. Iedereen helpt hier iedereen en samen streven we naar het beste eindresultaat voor onze klant. Zien hoe onze realisaties andermans tuinen opfleuren, is onze drijfveer.

 

Solliciteer nu!

Zin om ons team te vervoegen? Solliciteer dan nu een stuur je cv door naar tom@claeys-houtconstructies.be. Wij horen graag van jou!