Wij zijn gesloten op 01/05 en van 09/05 t.e.m. 12/05.

Trending: zwart hout voor je tuinhuis of ander tuinproject

Fan van hout, maar hou je het graag modern? En is weinig onderhoud ook mooi meegenomen? Ontdek dan zwart gelakt thermowood, de ideale houten bekleding voor je volgende tuinproject.


Warning: Undefined variable $image in /customers/a/2/0/claeys-houtconstructies.be/httpd.www/wp-content/themes/expl-theme/single-nieuws.php on line 45

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/a/2/0/claeys-houtconstructies.be/httpd.www/wp-content/themes/expl-theme/single-nieuws.php on line 45

Modern maar natuurlijk

Deze houten planken zijn op voorhand al zwart gelakt en behandeld. Ze behouden hun houtstructuur, terwijl de zwarte kleur een strak uiterlijk garandeert.

Zwart hout is een perfect alternatief voor aluminium (gevel)bekleding. Bovendien valt de kostprijs hiervan beter mee – en dat terwijl je van dezelfde kwaliteit geniet.

 

Complete look of accent

Een volledig zwart tuinhuis, poolhouse, tuinomheining…? De zwarte look zorgt hierbij meteen voor een uniek karakter, een eyecatcher in de tuin.

Ook mogelijk: combineer met andere houten bekleding en creëer bijvoorbeeld een zwarte accentmuur onder je terras.

 

Zwart hout = geen onderhoud

Zwart gelakt thermowood is al behandeld, waardoor het hout beschermd is tegen externe invloeden en verwering. Na tien jaar kan je het hout wel opnieuw lakken, zo blijft het er goed uitzien

 

Geen vergrijzing

Een logisch gevolg van wat hierboven al staat geschreven. Je hout is behandeld – kreeg als het ware een beschermlaagje over zich – waardoor het niet vergrijst. De mooie zwarte kleur blijft dus jarenlang behouden.

 

Zelf plaatsen

Dit zwart hout is verkrijgbaar als klikplanken in verschillende diktes. Het is daardoor geknipt materiaal om zelf mee aan de slag te gaan. Je vindt de verschillende planken op voorraad in onze houthandel.

 

Zwart hout ook in jouw tuin?

Je tuin een stijlvolle upgrade geven en van je tuinhuis niet alleen een handige plek maar ook een eyecatcher maken? Onze zwart gelakte thermowood klikplanken liggen op je te wachten.

Plaats nu al je bestelling of kom langs in onze houthandel!