Wij zijn gesloten op 01/05 en van 09/05 t.e.m. 12/05.

Overdekt terras met bijgebouw: kies buiten én binnen

Een overdekt terras in je tuin is een grote meerwaarde. Zeker wanneer je zo’n zithoek combineert met een bijgebouw. Je geniet van het buitengevoel, zelfs wanneer het weer minder is. De mogelijkheden en troeven van overdekte terrassen zijn immens. En wij zetten ze graag in de verf!


Warning: Undefined variable $image in /customers/a/2/0/claeys-houtconstructies.be/httpd.www/wp-content/themes/expl-theme/single-nieuws.php on line 45

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/a/2/0/claeys-houtconstructies.be/httpd.www/wp-content/themes/expl-theme/single-nieuws.php on line 45

Overdekt terras op maat

De overdekte zithoek van je dromen? Die maken wij voor jou op maat. Zo’n terras kan volledig open zijn, een achterwand hebben of zelfs glazen zijwanden. Die schuif je open of dicht, naargelang de weersomstandigheden. Verlichting en verwarming zijn opties die je zithoek een extra touch geven. Kies je voor een klassiek of modern overdekt terras? Dan heb je nog eens de keuze uit verschillende houtsoorten en daken. Een uitdaging voor moeilijke beslissers! Maar wees gerust: we helpen een handje.

Gecombineerd met bijgebouw, berging…

Een overdekt terras plaats je perfect losstaand in je tuin. Maar zeker zo vaak vormen ze het verlengde van de woning of van een klassiek, modern of eiken bijgebouw. Maar ook een berging, technische ruimte of saunaruimte kan je uitbreiden met een extra zithoek. Met onze totaalpakketten ga je voor een mooi geheel als eindresultaat.

Je kan niet alleen gesloten ruimtes combineren met een overdekt terras. Soms wordt de achterwand en vloer ook doorgetrokken, zodat je een zonneterras krijgt naast het overdekte gedeelte. Ideaal voor zonnekloppers!

Verleng je buitenseizoen

Misschien wel de grootste meerwaarde van een overdekt terras is de verlenging van je buitenseizoen. Ook bij slechter weer heb je een plek waar het aangenaam vertoeven is. Zeker wanneer je zithoek uitgerust is met verwarming en glazen zijwanden die je al dan niet openschuift, geniet je extra lang van het buitenleven.

De lente, ofwel het buitenseizoen, ging onlangs officieel van start. Je tuin graag pimpen met een uniek overdekt terras? Al dan niet gecombineerd met een bijgebouw? Kom zeker eens langs in onze toonzaal of contacteer ons met al je vragen.En laat dan het mooie weer maar komen!