Tijdens het bouwverlof zijn wij geopend. Ons jaarlijks verlof is van 02/08 t.e.m. 19/08.

Padoek: 7x ideaal voor je tuinproject

Stap onze houthandel binnen en je krijgt heel wat houtsoorten voorgeschoteld. Eentje die je ongetwijfeld moet kennen en die we graag uitlichten, is het hout padoek. Waarom? Om de volgende redenen:


Warning: Undefined variable $image in /customers/a/2/0/claeys-houtconstructies.be/httpd.www/wp-content/themes/expl-theme/single-nieuws.php on line 45

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/a/2/0/claeys-houtconstructies.be/httpd.www/wp-content/themes/expl-theme/single-nieuws.php on line 45

Top voor terrassen

Padoek wordt ongetwijfeld het meest gebruikt voor terrassen. Het is een stabiele houtsoort die amper vervormt en niet splintert. Perfect voor een strak en effen terras!

 

Hoogste duurzaamheid

Padoek is tropisch hardhout en valt onder duurzaamheidsklasse 1, de hoogste klasse die er is. Het kan daardoor jarenlang meegaan en is een ideale houtsoort om buiten te gebruiken.

 

Gemakkelijke montage

Je plaatst met gemak zelf je houten terras uit padoek. Zorg voor een onderstructuur van hardhouten balken en monteer je padoek terrasplanken eenvoudig dankzij ons B-Fix systeem.

 

Egale vergrijzing

Op het begin herken je het hout padoek aan zijn vurige kleur. Maar net zoals alle andere houtsoorten zal ook deze houtsoort vergrijzen – tenzij je het hout hiertegen behandelt. Padoek zelf verkleurt naar een mooie en egale grijstint die je terras nog extra karakter geeft.

 

Eenvoudig onderhoud

Reinig je hout twee keer per jaar met biologische ontmosser of een woodcleaner tegen vergroening en vervuiling. Behandel het daarna eventueel ook met Wood-S, een product dat je hout waterafstotend maakt. Een aanrader voor terrassen: je hout wordt niet alleen minder snel vuil, maar ook minder snel glad.

 

Multifunctioneel

Ondanks dat padoek bij uitstek geschikt is voor terrassen, kan je de houtsoort ook voor tal van andere tuinprojecten inzetten. Van gevelbekleding en poorten tot tuinhuizen: padoek doet het steeds goed.

 

Aangename warmte

Padoek straalt warmte uit, maar is veel aangenamer om op te wandelen dan bijvoorbeeld blauwe steen. Perfecte terrasplanken waarop je blote voeten niet ‘verbranden’.

 

Deze zomer: padoek in jouw tuin?

Geniet jij deze zomer van warme, zonnige dagen op jouw zelfgeplaatste terras uit padoek? In onze houthandel vind je alle materialen die je hiervoor nodig hebt. Bekijk onze brochure online of contacteer ons en wij helpen je graag verder.