Tijdens het bouwverlof zijn wij geopend. Ons jaarlijks verlof is van 02/08 t.e.m. 19/08.

Hoe haal je maximaal plezier uit je nieuwe houten poort?

Terug naar Nieuwsoverzicht
19 november 2018

Waar let je op bij het kiezen van je nieuwe houten poort? En hoe haal je er het absolute maximum uit?

Niets gaat boven de natuurlijke charme van een houten poort. Maar met de juiste aanvullingen zet je die natuurlijke flair eens zo sterk in de kijker. Waar let je op bij het kiezen van je nieuwe houten poort? En hoe haal je er het absolute maximum uit?

Maar eerst: waarom hout?

Iedereen heeft zijn eigen redenen om te kiezen voor een houten poort. Maar duurzaamheid, uitstraling en de sterkte van het materiaal blijven het doen voor de meesten. Of je nu jouw tuin veilig wil afsluiten voor je kinderen of huisdieren of een stevige barricade tegen ongewenste bezoekers nodig hebt: hout stelt nooit teleur.

Deze opties doen het hem!

Voor de ene mag een nieuwe houten poort best basic blijven. Zolang de poort mooi oogt en voor de nodige veiligheid en eventuele privacy zorgt, is dat meer dan voldoende. Maar daar hoeft het zeker niet te stoppen. Hoe haal je optimaal gebruiksgemak uit je toekomstige poort? En welke opties maken het totaalplaatje af?

Automatisatie

Je komt ’s avonds terug van je werk of van de winkel, de regen valt met bakken uit de hemel. Bij een geautomatiseerde poort volstaat een druk op de knop vanuit je auto om de poort te openen. Jij rijdt droog je garage of carport binnen. Of je nu kiest voor een draai- of schuifpoort. Bij Claeys Houtconstructies kunnen we elke nieuwe houten poort voorzien van automatisatie.

Parlo- en videofonie

Staan mensen straks voor een gesloten poort in plaats van een gesloten voordeur? En wil je graag blijven weten wie er voor je huis staat? Met een video- of parlofoon sta je in direct contact met de persoon die aanbelt, via beeld en/of geluid. Bovendien kan je perfect vanuit je woning je poort openen.

Geïntegreerde verlichting

Laat je nieuwe houten poort ook ’s avonds volledig tot zijn recht komen. Samen bekijken we welke lichtkleurtoon perfect overeenstemt met jouw keuze van houtsoort. En of je bijvoorbeeld meer te vinden bent voor subtiele indirecte verlichting of voor spotjes.

Brievenbus

Een logische keuze, maar je zou het haast over het hoofd zien. Werk je brievenbus in en je hebt echt het maximum gehaald uit je nieuwe houten poort. Ook hier kun je kiezen tussen een subtiele oplossing, bijvoorbeeld met een klepje uit hout, en een standaarduitvoering.

En jij?

Hoe ver wil jij gaan om je nieuwe houten poort aan de wereld te tonen? Bij Claeys Houtconstructies hebben we alles in huis om aan jouw wensen tegemoet te komen. Stuur ons een mailtje of kom gewoon even langs en we hebben het er eens over!